Om oss

Västerås Convention Bureau är Västerås officiella organisation för konferenser, kongresser och möten med övergripande målet att marknadsföra Västerås som mötesdestination.

Vi hjälper er kostnadsfritt att hitta den bästa mötesplatsen tillsammans med all praktisk information och rådgivning inför ert möte i Västerås eller Västmanland.

Hos oss kan du få information om olika mötessanläggningar, logi, mat, transport och kringaktiviteter samt preliminärboka anläggningar och lokaler. Några av våra samarbetspartners är professionella mötesarrangörer som, vid behov, kan ta hand om ert mötes alla praktiska delar.

 

Genomför ett möte oavsett var deltagarna befinner sig!
Västerås är starka på digitala möten och vi har koll på vilka samarbetspartners som kan hjälpa just dig.

Omställningen mot fler digitala möten är här för att stanna. Vi har samarbetspartners som är proffs på digitala sammankomster.
Kontakta därför oss så hjälper vi dig till lämplig aktör.  Möjligheterna är många men ställer också helt nya frågeställningar beroende på vad för typ av digitalt möte det gäller. Våra partners erbjuder professionell teknik, projektledning och studios med mera – allt som du och din verksamhet behöver för att skapa ett lyckat digitalt möte.

 

OLIKA TYPER AV DIGITALA MÖTESFORMER

Oavsett mötestyp, kan det oftast hållas digitalt, till exempel kongresser, konferenser, event, mässor eller seminarier. Här är några exempelvis på olika digitala mötesformer: studiosändning, digitalt möte på exempelvis Teams eller Zoom, webinar, hubevenemang och hybridmöte.

 

VÄSTERÅS – PROFFS PÅ HYBRIDMÖTEN

Hybridmöten är en kombination av digitalt och fysiskt och kan vara uppdelat på flera orter dit människor reser för att delta på mötet fysiskt.

Vi samarbetar med flera städer och kan hjälpa dig vidare med ett hybridmöte och alla möjligheter det har. Vi vet vem som kan tekniken, vem som kan filma och sända, planera och leda.

Västerås Convention Bureau är en del av Visit Västerås.

Välkommen att kontakta oss

Maria Lindström

Projektledare, Västerås Convention Bureau

021-39 00 05

maria5.lindstrom@vasteras.se

Porträtt: Catarina Söderholm. Fotograf: Pia Nordlander

Catarina Söderholm

Projektledare, Västerås Convention Bureau

021-39 01 25

catarina.soderholm@vasteras.se