Hybridmöten

Grafiskbild med texten: Digitalt + Fysiskt = Sant

Planera rikstäckande möten som en kombination av digitalt och fysiskt - Hybridmöten

Idag möts vi mer än någonsin

Sedan pandemins start ses vi både digitalt och fysiskt – hybridmöten är här för att stanna. Och precis som när Sverige håller i Eurovision så är hybrida möten bäst i Sverige. Vi kan tekniken, vi kan språken, vi kan filma, sända och planera i världsklass i vårt avlånga land. Från norr till söder har mötesnäringen i Sverige tagit sig an den möjlighet som den digitala utvecklingen medför. Hybrida möten är hållbara, demokratiska och effektiva.

Illustration: Digitalt + fysiskt = sant!
Illustration: Hybridmöten

Vad är ett hybridmöte?

Ett hybridmöte är en kombination av ett digitalt och fysiskt möte. Det vill säga ett möte där deltagare både samlas fysiskt och digitalt. Ett hybridmöte kan vara uppdelat på flera olika orter med så kallade hubbar dit människor från närliggande orter reser för att delta på mötet fysiskt. För att lyckas med ett hybridmöte måste förutsättningarna för de som deltar fysiskt vara lika bra som för de som deltar digitalt och att de olika hubbarna är sammankopplade med varandra och kan interagera. Det räcker alltså inte med att bara ha ett fysiskt möte som livesänds digitalt.

Unikt samarbete

Umeå, Västerås, Jönköping, Malmö och Gotland samarbetar för att ge dig möjligheten att skapa hybridmöten nationellt. Vi kopplar ihop våra destinationer till ett enda stort möte.

Du får en kontakt till hela mötet som äger rum på fem olika destinationer.

Ta kontakt med din närmaste destination så hjälper vi dig vidare i denna djungel av möjligheter som hybridmöten ter sig som just nu. Vi vet vem som kan tekniken, vem som kan filma och sända, planera och leda. Tveka inte att höra av dig.

Illustration: Ställ inte in. Ställ om.

Välkommen att kontakta oss

Porträtt: Magnus Eriksson. Fotograf: Pia Nordlander

Magnus Eriksson

Projektledare

021-39 00 05 | 072-143 67 81

magnus.eriksson@vasteras.se

Porträtt: Catarina Söderholm. Fotograf: Pia Nordlander

Catarina Söderholm

Projektledare

021-39 01 25 | 073-868 02 03

catarina.soderholm@vasteras.se